Detalii produs

Centrala ThemaFast Condens T 35-CS/1 este o centrala murala in condensare, pe gaz, destinata incalzirii spatiului de locuit si prepararii de apa calda menajera in regim instantaneu. prin functionarea pe gaze naturale sau GPL. Aceasta este prevazuta cu un recipient tampon de 3 litri de apa calda, care are rolul de a economisi timp pentru a incalzi mai multa apa la deschiderea robinetului, astfel evitand efectele de jeturi de apa rece.

Caracteristici functionare :

  • Centralele termice in condensatie pot atinge nivele de eficienta de peste 100% si economii de gaz de pana la 30% in comparatie cu centralele termice conventionale;
  • Gazele arse, care in mod normal sunt eliminate in aer, sunt captate si condensate de un schimbator de caldura special;
  • Acest proces de condensatie permite schimbatorului de caldura sa absoarba caldura latenta din aceste gaze de combustie si sa o foloseasca pentru a reincalzi apa provenita din circuitul de incalzire.

Caracteristici generale :

  • Consum scazut de energie

Tehnologia in condensatie permite economisirea a pana la 30% gaz, comparativ cu o centrala termica pe gaz clasica.

  • Tehnologia FlameFit - face uitate fluctuatiile gazului

Centrala termica in condensatie pe gaz de la Saunier Duval isi ajusteaza combustia pentru a se adapta la caracteristicile gazului din sistem. Astfel, gazul este utilizat in mod optim, iar gazele de ardere sunt reduse, aducand si importante beneficii pentru mediul inconjurator. Adaptabilitatea echipamentului permite functionarea stabila pe termen lung, ceea ce va elimina interventiile instalatorului pentru reglarea aparatului. Aceasta tehnologie garanteaza o eficienta energetica inalta si, implicit, costuri reduse de incalzire.

  • Tehnologia MicroFast - apa calda in permanenta

Themafast Condens este echipata cu un rezervor de apa calda de 3 litri care este in permanenta plin cu apa calda, pregatit pentru utilizare. In momentul pornirii apei calde, centrala incalzeste noi cantitati de apa, astfel incat utilizatorii nu vor simti jeturi de apa rece la epuizarea celor 3 litri. Tehnologia MicroFast asigura o temperatura constanta a apei chiar si in cazul in care mai multe persoane din gospodarie folosesc simultan robinetul de apa calda. In momentul in care apa calda este oprita, aparatul reumple vasul de stocare si trece in modul Eco. 

 

 

Specificații tehnice

Brand Saunier Duval
Debit apa calda 16.6 l/min
Tensiune alimentare 230 V
Recomandat pentru incaperi pana la 250 m²
Presiune maxima instalatie sanitara 3 bar
Latime 344 mm
Putere maxima 35 kW
Putere nominala maxima incalzire 35 kW
Adancime 418 mm
Inaltime 740 mm
Temperatura maxima agent termic 80°C
Consum energie electrica 82 W
Eficienta energetica incalzire A
Culoare Alb
Eficienta energetica apa calda menajera Clasa A
Tip centrala Condensare
Smart Da
Tip panou de comanda Digital
Tiraj evacuare gaze arse Fortat
Tip alimentare Gaz/gpl
Destinat pentru Incalzire si preparare apa calda menajera
Kit evacuare gaze arse Inclus
Preparare apa calda Instant
Clasa de protectie IP X4D
Tip montaj Pe perete

Recenzii

0.0 / 0 Recenzii

Întrebări și răspunsuri

0 Întrebări