Centrale termice - Preț: 4.000,00 - 5.000,00

Ordonează după:
Ordonează după:

Alege cea mai bună centrală termică, potrivită nevoilor tale de consum. În oferta Kazan se regăsesc centrale termice pe gaz, centrale termice electrice sau cu funcționare pe combustibil solid - peleți, lemne, cărbune.

1 - 1 din 1 de produse
Pagina anterioară
1
Pagina următoare

Centrala termică potrivită pentru casa ta

Atunci când cumperi o centrală termică, primul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este tipul combustibilului folosit.
În funcție de agentul termic utilizat, iată care sunt cele mai importante tipuri de centrale termice:

Centrală termică pe gaz - aceasta poate fi clasică sau în condensație. Centrala termică în condensare este cea mai accesibilă opțiune de încălzire a locuinței (gazul este cel mai ieftin combustibil), are o eficiență energetică de aproximativ 107-110% și are consum redus. În plus, este foarte ușor de folosit și de întreținut.

Centrală electrică - are avantajul de a putea fi instalată aproape oriunde, mai ales în zone fără rețea de distribuție a gazelor naturale. Aceasta are dimensiuni reduse și nu necesită alocarea unui spațiu mare pentru montaj. De asemenea, această centrală este ecologică datorită faptului că are zero emisii, deci nu poluează.

Centrală pe lemne și peleți - are o durată mare de viață, este sigură și eficientă. Centrala pe lemne este ideală pentru locuințele de mari dimensiuni, respectiv case, combustibilul utilizat - lemn, peleți, brichete, carbune - având preț accesibil. Acest tip de centrală necesită o cameră tehnică și montarea unui cos de fum adecvat.

Centrală pe GPL - avantajul unei centrale termice pe gaz petrolier lichefiat este faptul că este inofensivă pentru mediul înconjurător. Reprezintă soluția optimă pentru a furniza căldură și apă caldă în imobile care nu sunt racordate la un sistem de distribuție a gazului metan.