Despre Kazan

Cine suntem?

Compania S.C. Kazinst Grup S.R.L. a luat nastere in anul 2010 si este o companie cu capital integral romanesc, in cadrul companiei inregistrandu-se la momentul actual un numar de peste 70 de angajati.

Obiectul principal de activitate al companiei il reprezinta comercializarea de echipamente si accesorii de instalatii. In prezent, compania are un portofoliu de aproximativ 10.000 de articole produse de la peste 64 de furnizori recunoscuti pe plan international.

Kazan va ofera instalatii complete si solutii complete: va asigura service, mentenanta si autorizare in functionare pentru echipamentele vandute.

In anul 2019 compania va crea o retea de francize: HeatMax Points, magazine partenere care vor beneficia de portofoliul de produse, experienta si resursele Kazan.

Compania se afla intr-un proces continuu de extindere, astfel incat sa putem fi mai aproape de partenerii si clientii nostri.

 

Misiune si valori

Imbunatatim bunastarea persoanelor oferindu-le conditii mai bune de trai.

La Kazan gasiti solutii complete pentru locuinta voastra. O gama completa de instalatii: termice, hidro, clima; panouri solare; obiecte sanitare; tapete, gresie si faianta pentru amenajari interioare.

Oferim seriozitate, profesionalism si transparenta in relatia cu fiecare client si partener Kazan.

Ne ghidam dupa urmatoarele valori:

 • Seriozitate
 • Profesionalism
 • Transparenta
 • Respect pentru oameni si mediu
 • Viziune

Ce facem?

Iti prezentam zece motive pentru care trebuie sa ne alegi:

 1. Eficienta - Un singur loc, toate produsele necesare pentru instalatii, din toate ariile: termo, hidro, clima si sanitare;
 2. Diversitatea preturilor -  Game diversificate de produse, pentru orice buzunar;
 3. Convenabil - Cel mai avantajos pret pentru instalatii din Romania;
 4. Servicii complete - De la vanzare, montare (prin parteneri autorizati), VTP si autorizare in functionare, pana la service si mentenanta;
 5. Flexibilitate - Pe langa produsele prezente in showroom si pe site, putem sa va oferim si alte produse la cerere;
 6. Siguranta - Colaboram cu furnizori internationali precum: Viessman, Vaillant, Saunier Duval, Cersanit, Sanotechnic, Tece, Baimac, etc.
 7. Prestigiu - Avem o gama completa de la brandurile Beretta si Riello, ale caror produse sunt cele mai vandute in Italia;
 8. Diversitatea brandurilor - Distribuim brandurile: Ramon Soler Spania, Injecto Metal Spania, General Fittings Italia, Kas Turcia, Cruva Turcia, Arangul Plastic Turcia;
 9. Potential - Brand propriu HeatMax - radiatoare de otel, PPR, PEX, cazane pe lemne.
 10. Personalul - Colaboratorii nostri cunosc foarte bine gama de produse Kazan si toate noutatile din domeniul instalatiilor. Sunt specializati ca urmarea a multor traininguri si cursuri de instruire.

 

Cui ne adresam?

Produsele Kazan se adreseaza instalatorilor si clientilor finali.

Produsele noastre au o calitate foarte buna si sunt oferite la cel mai avantajos pret. Instalatorii le folosesc cu incredere in cadrul proiectelor sale si le recomanda cu caldura clientilor finali.

Toate produsele au incluse in descriere specificatiile tehnice necesare pentru a face cea mai buna alegere. In cazul in care doriti mai multe detalii sau recomandari pentru proiectele voastre, va rugam sa ne contactati.

Suntem aici pentru voi!

 

Locatii

Povestea Kazan a luat nastere la Vaslui, in 2010, an in care a fost inaugurat primul depozit si showroom al companiei.

Dupa doar 4 ani, extinderea companiei la nivel regional a fost reprezentata prin deschiderea depozit-ului si a showroom-ului din Iasi. La un an distanta, in 2015 mai exact, un nou punct de lucru a fost inaugurat la Barlad, al 2-lea oras din judetul Vaslui.

Expansiunea accelerata a companiei a facut ca In anul 2018, compania sa treaca granitele tarii noastre si a deschis 2 depozite si showroom-uri peste prut, in Republica Moldova la Chisinau.

In 2019, inevitabilul s-a produs, iar compania se va extinde la nivel national prin deschiderea a 3 puncte de lucru cu depozit si showroom in Bucuresti si in Cluj si showroom in Alba Iulia.

In prezent, acestea sunt adresele punctelor noastre de lucru:

 • Iasi, Str. Metalurgiei Nr. 8, tel. 0332.420.000 - Depozit + Showroom
 • Vaslui, Str. Calugareni Nr. 111, tel. 0335.409.556 - Depozit + Showroom
 • Cluj Napoca, Str. Corneliu Coposu, nr. 167 - Depozit + Showroom
 • Barlad, Str. Ioan Popescu Nr. 43, tel. 0335.711.000 - Depozit + Showroom
 • Chisinau, Str. Lunca Bicului,Nr. 26/1, tel. 0037322.866.877 - Depozit + Showroom
 • Chisinau, str. Bucuresti – Depozit + Showroom