Detalii produs

Purmo PREMIUM - distribuitor / colector din inox cu 6 circuite, debitmetre si robineti termostatati pentru sistemele de incalzire si racire prin suprafete radiante. Dimensiuni distribuitor / colector: L 403 x H 361 x A 90

Numar de circuite: 6 Componenta Distribuitor / colector:

Indicatori de debit 0-6 l/min Etichete din plastic pentru denumirea circuitelor Racord olandez cu filet 1” cu garnitură plată Dop de închidere 1” Aerisitor automat și robinet de golire/umplere Interaxul ieșirilor de 50 mm pentru racorduri eurocon ¾” Suporturi de montaj cu amortizare de vibrații

Distribuitoarele sunt fabricate din otel inoxidabil de înaltă calitate având profilul de 40x40mm. Comparativ cu cel echivalent cu sectiunea transversală circulară de 1”, acest profil se caracterizează printr-un volum mai mare și rezistență hidraulică de curgere mai scăzută. Fiecare distribuitor este etichetat individual prin gravare cu laser, astfel, pe lângă numărul de serie și logoul Purmo, există și un cod QR care trimite la manualul de instrucțiuni!

Indicatori de debit revoluționari, pe lângă facilitatea de blocare și memoria presetată, permit deșurubarea și curățarea accesoriilor din sticlă de impurităţile din instalaţie fără a fi necesară desfacerea întregului distribuitor. Nu este necesară înlocuirea indicatorilor murdari!

Distribuitorul PREMIUM este echipat cu aerisitor automat, care elimină aerul din instalație! Acesta este un element foarte important, în special pentru sistemele de încălzire și răcire prin perete sau tavan, unde aerisirea manuală este mult mai dificilă decât în cazul sistemelor de încălzire și răcire prin pardoseală. Valvele termostatice de pe returul distribuitorului sunt potrivite pentru montarea ambelor tipuri de servomotoare termice M30x1,5 - versiunile Premium şi respectiv Object Line. Distribuitorul este echipat cu racord olandez cu filet 1”, care permite folosirea unor robineți cu bilă uzuali !

Specificații tehnice

Brand Purmo
Indicatori de debit: 0-6 l/min
Dop de inchidere: 1”
Racord olandez cu filet: 1” (cu garnitura plata)
Inălțime 361 mm
Greutate 4 kg
Lungime 403 mm
Numar circuite 6
Adâncime 90 mm
Utilizare Cu agent termic
Aerisitor automat pentru robinet de golire/umplere DA
Interaxul iesirilor de 50 mmpentru racorduri eurocon 3/4 " DA
Suporturi de montaj cu amortizare de vibratii DA
Console de fixare DA
Tip produs Distribuitor

Recenzii

0.0 / 0 Recenzii

Întrebări și răspunsuri

0 Întrebări