Detalii produs

Fosa septica bicamerala folosita pentru limpezirea partiala a apelor uzate menajere, ape ce apoi sunt fie transportate intr-o statie de epurare, fie evacuate in puturi absorbante sau drenuri. Fosa septica este prevazuta cu doua capace si doua garnituri de etansare, racord intrare si iesire, tub de ventilatie din polipropilena cu diametrul DN 110 si piesa de capat pentru coloana de ventilatie. Aceasta deserveste un numar de aproximativ 5-6 persoane.

Sistemul de canalizare are rolul de a colecta apele reziduale si pe cele menajere dintr-o locuinta. Daca nu va puteti conecta la sistemul public de canalizare este cazul sa optati pentru o fosa septica proprie. Sistemul de canalizare trebuie dimensionat in functie de numarul de utilizatori. In cazul fosei septice bicamerale Valrom de 3500 de litri vorbim de o solutie profesionala pentru gospodarii de pana la sase persoane. Oferta de pret pentru aceasta fosa ecologica este imbatabila!

Fosa septica este un recipient pe care il ingropam in sol, urmand ca in interiorul acestuia sa fie deversate apele menajere produse de locuinta si dependintele acesteia. Aceste dispozitiv este format din mai doua compartimente interioare, fiecare avand un rol bine definit. De exemplu, primul dintre acestea are rolul decolmatarii, ne referim la separarea fecalelor şi a reziduurilor grele.

Sistemul functioneaza in modul urmator: materiile solide se strang pe fundul fosei, lucru datorat greutatii lor; apa menajera este curatata in primul compartiment dupa care trece în al doilea compartiment, unde se continua curatarea. De notat insa ca apa rezultata nu este potabila. Dupa o perioada de aproximativ trei zile ea va fi evacuata printr-un sistem de drenare subteran, alcătuit din nisip şi pietriş mediu, care funcţionează ca un filtru natural.

Mai apoi ne vom ocupa de resturile solide de care aminteam ca se aduna în primul compartiment. Acestea vor fi vidanjate la anumite perioade de timp. Acest lucru depinde exclusiv de numarul utilizatorilor si de capacitatea fosei. In cazul fosei de fata vidanjarea se face la 2-3 ani. Asadar, daca stai la curte si vrei sa te apuci de montajul unei fose septice, fosa bicamerala Valrom de 3500 de litri te scapa de griji!

Specificații tehnice

Brand Valrom
Diametru intrare 110 mm
Diametru iesire 110 mm
Latime 1400 mm
Inaltime 1820 mm
Greutate 190 kg
Numar compartimente 2
Lungime 2400 mm
Volum 3500 l
Numar persoane 6
Capacitate 6 peroane
Tip fluid Ape menajere
Tip produs Fosa septica
Material Polietilena
Documentație

Recenzii

0.0 / 0 Recenzii

Întrebări și răspunsuri

0 Întrebări