Franciza HeatMax

Franciza (KAZAN) este un magazin specializat in comercializarea de produse hidro, termo, sanitare, ceramice ce se adreseaza magazinelor care vand instalatii.

Franciza KAZAN poate fi o franciza internationala de distributie in structura monocelulara multipla si de tip "business format franchising".

1. franciza internationala de distributie - conceptul este bine sa fie setat si lansat inca de la inceput ca o formula de succes pentru mai multe piete nationale; franciza de distributie este mijlocul prin care se acorda dreptul francizatului sa vanda produse intr-un magazin ce poarta denumirea francizorului.

2. franciza monocelulara multipla: se caracterizeaza prin aceea ca, dupa deschiderea unei francize monocelulare initiale , francizatul poate deschide mai multe unitati in noi locatii.

3. franciza de tip " business format franchising " francizorul cedeaza francizatului un format complet de afacere , elaborat si testat.

Anantajele unei francize :

1. taxa zero - fara taxa de intrare si fara taxa de redeventa;

2. 10.000 produse pe stoc;

3. Produse unice in magazin, calitate, avantaje fata de concurenta (Gratie furnizorilor Kazan peste 10.000 de produse specializate termo-hidro-sanitare-climatizare-ceramice, atestate international va sunt furnizate in orice moment. De asemena, diviziile Kazan va pun la dispozitie produse de marca propie (Heatmax), in functie de cerintele clientilor);

4. Livrarea marfii oriunde in tara;

5. Livrarea rapida, comenzi primite la timp, clienti multumiti, discount-uri si bonusuri;

6. Promotii permanente, cresterea vanzarilor, clienti permantenti, notorietate marci;

7. Aplicatia Kazan - Gestionarea facila a "zambetelor". Obtinerea rapida de oferte personalizate, etc;

8. Stocuri initiale de marfa;

9. Suport deschidere si lansare magazin;

10. Parteneri Kazan - sistem de bonusare, cresterea cifrei de afaceri, fidelizarea clientilor etc.

11. Francizorul cedeaza francizatului un format complet de afacere, elaborat si testat.