Garantii

Garantii Marci

 

Pe langa garantia de 2 ani oferita de catre Kazan, pentru anumite produse poti beneficia de garantii oferite de catre furnizori pana la 30 de ani.

 

 • Garantie Fondital centrale - 5 ani
 • Garantie Beretta centrale - 5 ani in cazul in care se face un contract de service
 • Garantie cazane fonta Beretta - 10 ani
 • Garantie cazane otel Heatmax - 2 ani
 • Garantie cazane otel Heatmax - 2 ani
 • Garantie Fondital radiatoare - 10 ani
 • Garantie Purmo radiatoare - 12 ani
 • Garantie teava PEX TECE, Rehau - 10 ani
 • Garantie teava  Purmo - 30 ani
 • Garantie teava  Heatmax - 15 ani
 • Garantie vase expansiune Heatmax - 2 ani

 

Garantia este asigurata prin repararea sau inlocuirea gratuita a produselor sau a componentelor instalatiei in cazul in care se dovedeste faptul ca acestea au fost livrate cu defecte de fabricatie.

Garantia va fi luata in considerare doar daca instalatia a fost efectuata conform standardelor. De asemenea, se vor inlocui si partile afectate ca urmare a procesului de remediere si aducere a instalatiei la starea initiala.

Oferim certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor pentru toate produsele noastre.

 

Conditii de oferire a garantiei:

 

 - Garantia furnizorului se refera exclusiv la defectiunii si/sau deteriorarii, care pot fi dovedite ca fiind generate ca urmare a unui viciu de material sau ca urmare a unei erori de fabricatie.

 - Pentru garantarea atat a sigurantei in exploatare cat si a durabilitatii produselor achizitionate, instalarea, intretinerea si verificarea periodica trebuie efectuata numai de instalatori specializati.

 - Conditiile de baza, de garantie, asigurate cumparatorului sunt cele prevazute de legislatia romaneasca in vigoare cat si de legislatia internationala. Drepturile consumatorului sunt prevazute in legea nr. 449/2003, respectiv 296/2004.

 - Garantia se acorda doar daca au fost respectate instructiunile de proiecte instalare si utilizare furnizate impreuna cu produsul.

 - Garantia este valabila doar daca prezentul certificat de garantie este completat integral, semnat si transmis catre furnizor in maxim 3 luni de la data punerii in functiune.

 - Certificatul de garantie trebuie insotit in mod obligatoriu de factura de achizitie.

 - In cazul aparitiei unei probleme, beneficiarul se obliga sa instiinteze furnizorul in maximum 10 zile de la aparitia defectului si sa ofere specialistilor trimisi de catre furnizor posibilitatea verificarii avariei inainte de a lua orice masuri de inlaturare. In caz contrar, orice pretentie de garantie din partea acestuia se considera nula de drept.

 - Clientul are responsabilitatea de a se informa, respecta parametrii de lucru si conditiile de utilizare din manualul produsului pentru a beneficia de garantie.