Implicare in comunitate

Kazan este un sustinator veritabil al comunitatii. De-a lungul anilor, Kazan a sustinut mai multe evenimente si initiative din domeniul educatiei, medicinii si al sportului. De asemenena, Kazan a sustinut prin donatii mai multe cazuri caritabile. Unul dintre principiile dupa care se ghideaza compania este de a contribui la bunastarea comunitatii. Doua dintre cele mai reprezentative initiative sustinute de catre compania Kazan sunt evenimentele "Pentru copiii nostri" si "Sportul sustine educatie".

 

Eveniment caritabil: Pentru copiii nostri - 11 Februarie 2017

Evenimentului caritabil = “Pentru copiii nostri” a avut ca scop strangerea de fonduri pentru sustinerea a doua fundatii caritabile. Prima fundatie sustinuta este “Pro Ruralis” din Iasi care ajuta copiii din mediul rural cu potential sã-si finalizeze studiile in liceele sau facultãtile din Iasi. A doua fundatie sustinuta a fost “Mana si Acoperãmantul Maicii Domnului” din Vaslui, care ajutã la educarea si formarea a peste 30 de copii din familii fãrã posibilitãti atat prin asigurarea de suport educational, cat si de mese calde zilnic. Activitatile care s-au desfasurat cadrul evenimentului care a avut loc in comuna Tibanesti, judetul Iasi au fost un concurs de pescuit la copcã si un trial Off-Road pe dealurile din jur. De mentionat si faptul ca grãtarele, vinul fiert, muzica si voie bunã, au adunat, in ciuda frigului, peste 350 de persoane, cei mai multi fiind ieseni. Printre participantii la eveniment aflandu-se persoane precum Vasile Pavãl, primarul municipiului Vaslui, primari din comunele din zonã sau luptãtorii clubului ‘Scorpions’, in frunte cu Cãtãlin Morosanu.

Evenimentul a strans peste 12.500 RON, bani care au ajuns la fundatiile mentionate mai sus.

Sursa articol video: https://www.sport.ro/glory/morosanu-s-a-apucat-de-pescuit-la-copca-o-sa-ii-dau-somn-adversarului-meu-din-glory-video.html

 

Eveniment caritabil: Sportul sustine educatia - 25 Ianuarie 2019

Evenimentul caritabil a fost organizat de catre Luciana Damian, instructor licentiat de zumba Fitness, in colaborare cu Scorpions MMA Vaslui si a reunit gala K-1 MMA Kazan si Zumba MasterClass cu Kass Martin si Steve Boedt.

Scopul evenimentului a fost stragerea de fonduri pentru 26 de copii din familii defavorizate care frecventeaza centrul de zi al asociatiei „Mana si Acoperamantul Maicii Domnului”. Banii stransi din donatii si din vanzarea biletelor, au fost folositi pentru renovarea centrului de zi al fundatiei, achizitionarea de materiale didactice, imbracaminte si consumabile.

In prima parte a evenimentului, gala K-1 MMA Kazan, au fost 9 lupte spectaculoase cu sportivi internationali. Printre luptatorii care au urcat in ring, se numara Daniel Alexandru, Mihai Sava, Valentin Lupu, Andrei Sarghi si Serban Zbuzatoaie. In cadrul acestei gale, nu au lipsit nume precum Sebastian Ciobanu, Bogdan Nastase, Catalin Morosanu (care a donat o pereche de manusi si doua tricouri) si Ciprian Sora (care a donat, la randul sau, o pereche de manusi si un tricou). Produsele ce au fost donate au fost scoase la licitatie, in cadrul galei.

In a doua parte a evenimentului, masterclass-ul de zumba, participantii s-au bucurat de doua ore de fitness sub ritmuri latino.

Articol: http://www.vremeanoua.ro/gala-pentru-o-cauza-nobila