Politica de retur

Serviciul de returnare al produselor conform politicii interne si legislatiei in vigoare. Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, consumatorul beneficiaza de 14 zile lucratoare pentru a se retrage (perioada de retragere) dintr-un contract la distanta fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat costurile suplimentare.

 

Termenul de 14 zile se calculeaza din momentul in care consumatorul a intrat in posesia fizica a produselor.   

In cazul retragerii consumatorul suporta costul aferent returnarii produselor. Costurile suplimentare insumeaza: transportul, livrarea, diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) si sunt suportate de consumator in cazul retragerii.

 

Rambursarea sumelor se face in maxim 5 zile lucratoare din momentul in care produsele se intorc in magazine.  

 

NU SE RETURNEAZA:

 
 produsele dupa termenul de 14 de zile lucratoare de la data achizitiei;

 produsele cumparate in cadrul promotiilor, la oferta;

 produse care prezinta urme de lovire sau deteriorare;

 

Produsele se returneaza insotite de factura fiscala si/sau bonul fiscal de achizitie, precum si documentatia aferenta (fise tehnice, manuale de utilizare, documentatie tehnica, certificate de garantie si/sau conformitate).