Detalii produs

Rezervorul este dotat cu 6 stuturi cu filet interior de 1" respectiv de 6/4" pentru racordarea la sistemul de incalzire. Pe partea superioara a produsului este amplasat un stut cu filet interior de 1" pentru montarea aerisitorului. La partea inferioara a rezervorului este amplasat un stut cu filet interior de 1" pentru montarea unui robinet de golire. La rezervor se pot atasa 3 termometre de½" pentru urmarirea temperaturii apei din rezervor.

Serpentina / serpentinele confectionate din teava de otel de 1" a / ale rezervoarelor de acumulare (la care este cazul) are/ au stuturi pentru racordare cu filet interior de 1". Serpentina este supusa in fabrica unei probe de presiune de 15 bar.

Rezervorul de acumulare (puffer) se poate comanda cu sau fara izolatie. lzolatia este confectionata din spuma poliuretanica moale cu celule deschise.

Temperatura maxima admisa in rezervorul de acumulare este de 95 °C. Toate suprafetele exterioare din otel ale rezervorului sunt protejate contra coroziunii prin vopsire.

Rezervorul de acumulare (puffer) fara serpentina, cu una sau doua serpentine se poate utiliza in case familiare, cladiri publice, sau industriale.

Amplasare:
Constructia produsului, respectiv suprafetele acestuia sunt astfel executate incat sa se poata amplasa in bai, pivnite, sau in alte incinte, cu conditia ca sa se aseze pe un postament solid (plinta din beton de minim 10 cm). Se recomanda amplasarea rezervorului in incinta in care temperatura aerului este intre +5 °C si +50 °C, iar umiditatea relativa este de eel mult 70%. In caz de defectiune datorata inghetului, produsul este scos din garantie.

Specificații tehnice

Brand Heatmax
Numar serpentine 1
Grosime izolatie 100 mm
Diametru cu izolatie 1300 mm
Volum 1500 litri
Inaltime cilindru 2000 mm
Inaltime totala 2410 mm
Presiune maxima 3 bar
Presiune de proba (bar) 5
Temperatura maxima (°c) 95

Recenzii

0.0 / 0 Recenzii

Întrebări și răspunsuri

0 Întrebări