Detalii produs

Purmo PE-X Penta este o teava realizata din polietilena de inalta densitate, reticulata in camp de electroni, compusa din 5 straturi. Stratul impotriva difuziei oxigenului, EVOH, se gaseste in mijlocul grosimii tevii, intre cele doua straturi de polietilena reticulata PE-Xc. Datorita acestui lucru, bariera impotriva oxigenului este protejata contra deteriorarii chiar si in conditiile dure de pe santier, fapt ce asigura un nivel ridicat de siguranta in timpul si dupa montare.

Doua straturi de adeziv industrial au rolul de a realiza o imbinare sigura si de durata intre bariera impotriva oxigenului si cele doua straturi de polietilena reticulata. Teava de incalzire PE-X Penta este produsa printr-un procedeu special de extrudare simultana a celor 5 straturi. Datorita reticularii in camp de electroni, teava pentru incalzire Purmo PE-X Penta atinge un nivel de rezistenta mult mai ridicat la presiune si temperatura comparativ cu o teava nereticulata. Mai departe, procesul de reticulare este unul strict fizic, ceea ce inseamna ca nu sunt folosite substante chimice daunatoare.

Caracteristicile tevii de incalzire PexPenta:

material: PEX-HDc conform DIN 16892/93, DIN EN ISO 21003; tipul reticularii: in camp de electroni, tip c; presiune de lucru max. la 70ºC: 10 bar (20x2 si 25x2,3 mm 8 bar); presiune de lucru max. la 90ºC: 8 bar (20x2 si 25x2,3 mm 6 bar); temperatura maxima de lucru: 90ºC (pe termen scurt 100ºC); bariera impotriva oxigenului conform DIN 4726; certificari: DIN CERTCO 3V365.

Specificații tehnice

Brand Purmo
Diametru teava 17 mm
Grosime totala 2 mm
Presiunea de exploatare 6 bar
Dimensiune colac 600 m
Greutate 6.5 kg
Temperatura maxima 90°C
Utilizare Cu agent termic
Tip produs Teava

Recenzii

0.0 / 0 Recenzii

Întrebări și răspunsuri

0 Întrebări