Detalii produs

Termostat digital programabil wireless Salus RT310i

Este un termostat modern care pornește și oprește sistemul de încălzire oricând este necesar. Funcționează detectând temperatura aerului și pornind încălziriea atunci când aceasta scade sub setarea termostatului. Odată atinsă temperatura setată, modelul de termostat Salus RT310i oprește căldura și economisește energia eficient.

RT310i de la Salus este un termostat contemporan și accesibil, controlat de la distanță prin internet. Acest termostat elegant vă permite să vă controlați încălzirea oriunde v-ați afla prin intermediul Smartphone-ului, PC-ului, tabletei sau dacă doriți, puteți să o setați direct de la butoane.

Acest termostat de ambient programabil Salus RT310i este un dispozitiv inteligent care se poate controla oricând de pe telefon. Termostatul RT310i va porni sau opri sistemul de încălzire după cum este necesar, în conformitate cu temperatura setată de dvs., local pe dispozitiv sau de la distanță folosind aplicația dedicată.

RT310i este un termostat cu un LCD ușor de citit și o interfață ușor de utilizat. Receptorul fără fir/wireless permite o funcție de pornire/oprire a căldurii. Termostatul are o interfață digitală, intuitivă și vine cu un senzor de control al temperaturii ultra performant. Are un design futurist și vă ajută să vă conectați prin internet la orice dispozitiv. Conectarea se face la distanță și simplu prin intermediul aplicației RT310i de pe telefonul dvs. Acest Termostat de ambient wifi Salus RT310i control prin internet este inteligent și economic. Funcții cronotermostat de ambient cu control prin internet Salus RT310i:

Control la distanță prin internet 24h Program rapid de instalare făcut din fabrică Protecție antiîngheț 5.0°C-17.0°C Mod Eco, Vacanță, Manual sau Programabil Ecran luminat LCD mare, ușor de citit Interfață modernă și intuitivă Program de încălzire sau răcire Geo Locație Garanție 5 ani Mod Testare RF cu o frecvență receptor de 868 MHz

Specificații tehnice

Brand Salus
Interval de comutare 0,5 ± 0,25
Greutate 0.8 kg
Tensiune maxima 230 V
Baterii necesare 2x AA
Interval de temperatura 5 – 35°C
Culoare Alb
Tip alimentare Baterii
Destinat pentru Centrale termice
Utilizare Instalatiile de incalzire
Montaj Pe perete
Material Plastic
Tip termostat Programabil
Tip produs Termostat
Brand compatibil Universal
Functionare WI-FI

Recenzii

0.0 / 0 Recenzii

Întrebări și răspunsuri

0 Întrebări