Detalii produs

Cazanele din fonta Heatmax SFR sunt destinate pentru sisteme de incalzire cu apa calda si nu se poate utiliza pentru alimentare cu apa calda menajera (ACM), in mod direct.

Datorita corpului din fonta executat printr-o tehnologie flexibila de turnare, cazanul SFR este foarte rezistent la coroziune. Coroziunea este mai accentuata cand temperatura returului si a gazelor de ardere evacuate este scazuta, respectiv cand combustibilul incarcat are continut ridicat de apa. 

Datorita canalelor largi de apa din interiorul cazanului si dimensiunilor medii ale racordurilor tur-retur, cazanul poate fi utilizat atat in sisteme cu circulatie naturala, cat si cu circulatie fortata.

Se pot utiliza diferiti combustibili solizi: lemn, carbuna, brichete din lemn, tocatura lemnoasa, orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere sau silvice. deoarece puterile calorice ale combustibililor sunt diferite, putere cazanului va fi diferita in functie de tipul de combustibil utilizat, insa intre anumite valori limita.

Conditii de livrare:

1. Pachet cazan: contime corpul din fonta asamblat si testat in fabrica.

2. Pachet accesorii: contime mantale din tabla, izolatie corp cazan, regulator de tira, clapeta aer primar, accesorii de curatat.

Specificații tehnice

Brand Heatmax
Racorduri tur/retur 1 1/2 ''
Temperatura maxima de lucru (°c) 100 °C
Lungime 1000 mm
Diametru racord cos 160 mm
Presiune maxima de lucru (bar) 3
Greutate 300 kg
Continut apa 46 litri
Lățime 520 mm
Inălțime 960 mm
Material Fontă
Combustibil lemn, carbune, tocatura lemnoasa, resturi vegetale, agricole sau silvice
Model SFR 07

Recenzii

0.0 / 0 Recenzii

Întrebări și răspunsuri

0 Întrebări