Detalii produs

Datorită sistemului inovativ COMBUSTION ACC, care permite centralei termice să se adapteze automat la diferite tipuri de gaz, codările pentru metan sau GPL dispar, precum și kiturile de transformare. Sistemul ACC, proiectat și dezvoltat de Beretta, permite, în orice situație, să ofere funcționalitate, eficiență și emisii scăzute "prima clasă". Folosind un senzor de detecție a curentului de ionizare al flacărării, care permite plăcii electronice să moduleze cantitatea de combustibil, sistemul menține amestecul aer / gaz constant la valori optime pe tot cuprinsul câmpului de modulare a puterii (valoarea CO2 constantă). Datorită sistemului complex ACC, arderea este autoreglabilă, eliminând necesitatea oricărei calibrări și permițând centralei să funcționeze cu diferite compoziții de gaze. O atenție deosebită este acordată emisiilor de CO, printr-o autodiagnosticare care intervine pe arzător înainte de a depăși limita de emisie permisă de reglementări. Reglarea combustiei este menită să mențină valorile de ardere în cadrul debitului optim de aer necesar pentru ardere în întreaga gamă de modulare a cazanului. Limita optimă de funcționare este definită în secțiunea delimitată de punctele 1 și 2. Daca in timpul functionarii, verificarile periodice efectuate de sistemul de monitorizare a arderii, a identificat o valoare in afara domeniului de lucru, sistemul de control aplica imediat o corectie a debitului/ amestecului de aer/gaz necesar combustiei pentru a reveni in limita valorilor definite.

Centrala se deosebeste in special prin forma compacta, ceea ce uureaza integrarea acesteia chiar si in spatii limitate, datorita reducerii considerabile a timpilor de instalare si usurintei de intretinere si a serviciilor datorate accesibilitatii frontale la majoritatea componentelor.

Mynute X este o solutie HYBRID READY. Acest sistem, construit pentru a raspunde nevoilor actuale si viitoare de integrare si getsionare a diverselor surse de energie (gaz / electricitate / surse regenerabile), include de asemnea, cele mai inovatoare metode de acumulare si distributie a energiei. Mynute X este prevăzut cu un panou de comandă modern și ușor de utilizat, acoperit elegant cu o clapetă care permite vizionarea luminii "bijuteriei verde" a Mynute, bara de lumini LED care indică starea sa actuală de funcționare. Interfața dispune de un ecran LCD de 3,5 "cu retro-iluminare, care comunică cu utilizatorul / instalatorul prin mesaje text și pictograme. 4 butoane permit navigarea în meniu într-o manieră simplă și intuitivă, accesând toate setările și parametrii cazanului și sistemului. Autodiagnoza avansată, împreună cu funcțiile Mynute ale panoului de control, completează profilul inovator.

Versatilitate si usurinta in instalare

Atât pe sistemele existente, cât și pe sistemele noi, sistemele hibride permit silențiozitatea, modularitatea, compactitatea și versatilitatea instalării. Protocolul Beretta BUS, pentru soluțiile Hybrid Ready, facilitează în continuare conexiunile din instalație.

Caracteristici :

  • Schimbator principal de caldura din Inox AISI 304L;
  • Domeniu de modulare a flacarii arzatorului de pana la 1:8;
  • Pompa de circulatie Low Energy EEI ≤ 0,20;
  • Clapeta non-retur pe partea de evacuare gaze arse;
  • Low Nox Clasa 6;
  • Racordare usoara si sigura a accesoriilor de evacuare gaze arse prin sistemul Click-Fit;
  • Alegere mod de functionare pe GPL din panoul de comanda (nu este necesar un Kit de transformare de pe Gaze Naturale pe GPL);
  • Protectie anti-inghet;
  • Vas de expansiune inchis cu membrana interioara, V=9 litri.

Specificații tehnice

Brand Beretta
Racord apa calda/rece 1/2 ''
Debit minim de apa calda 2 litri/min
Putere termica nominala maxima 20 kW
Consum zilnic gaze 22,668 kWh
Putere termica apa calda 25 kW
Lungime 275 mm
Consum electric maxim 28 W
Suprapresiune de lucru admisa 3 bar
Consum electric anual aec 30 kWh
Racord gaze 3/4 ''
Racorduri tur/retur 3/4 ''
Garantie 36 luni
Latime 450 mm
Racord gaze arse ( dublu, coaxial) 60/100 mm
Putere termica utila incalzire 6,5-19,5 kW
Inaltime 740 mm
Temperatura maxima reglata 80 °C
Temperatura maxima admisa pe tur 90°C
Tip alimentare Gaz natural
Clasa de protectie IP X5D
Randament η1 pana la 97,7%

Recenzii

0.0 / 0 Recenzii

Întrebări și răspunsuri

0 Întrebări