Detalii produs

În loc de o soluție de încălzire pe termen scurt, căutați un sistem de încredere care funcționează pe termen lung? Cu ajutorul noii centrale cu condensare pe gaz ecoTEC plus, luați o decizie pentru viitor. Calitatea dovedită garantează o durată îndelungată, în timp ce funcțiile inovatoare cresc eficiența. Ambii factori contribuie la reducerea considerabilă a costurilor dvs.

    Fii pregătit pentru calitatea fluctuantă a gazelor

    Datorită noii funcții de adaptare la tipul de gaz, IoniDetect, incertitudinea cu privire la  viitoarele tipuri de gaze nu mai este o problemă. Centrala recunoaște singură calitatea fluctuantă a gazului și funcționează întotdeauna la eficiență maximă. La fel va fi și în viitor!

    Îmbunătățește sistemul cu energii regenerabile

    Noua ecoTEC plus oferă o soluție de încălzire durabilă. În special împreună cu controlerul nostru de sistem sensoCOMFORT, vă puteți configura sistemul de încălzire în mod optim - și astfel puteți economisi atât energia, cât și costurile de încălzire. Datorită noului asistent de instalare integrat al controlerului, vă asigurați că centrala funcționează întotdeauna cu eficiență maximă, oferindu-vă confort optim. Pentru mai multă sustenabilitate, puteți extinde cu diferite sisteme, cum ar fi energiile regenerabile. Limbajul lor comun eBUS facilitează instalarea.

    Control de la distanță pentru o eficiență sporită - plug-and-play

    Există doar câțiva pași înainte ca noul dvs. sistem de încălzire să poată fi controlat de oriunde. Aproape fără niciun efort de instalare sau cunoștințe de specialitate, vă puteți conecta noua centrală cu modulul de internet sensoNET și aplicația MyVaillant pentru a o gestiona chiar și în drum spre casă. Această opțiune nu este numai convenabilă, este, de asemenea, durabilă, deoarece centrala funcționează numai atunci când aveți nevoie cu adevărat.

    Monitorizarea optimă a încălzirii

    Vă place să aveți controlul total când vine vorba de consumul de energie? În special, în combinație cu controlerul nostru de sistem sensoCOMFORT, vă puteți controla complet centrala termică. Datorită noii interfețe cu elemente tactile, monitorizarea funcționării centralei devine mai convenabilă ca niciodată. Bucurați-vă de designul nostru contemporan și de conceptul de utilizare optimizat pentru o operare intuitivă și fără probleme.

Specificații tehnice

Brand Vaillant
Presiune minimă (bar) 0.5 bar
Capacitate vas expansiune (l) 10
Tensiune de alimentare 230 V
Putere termica utila (kw) 25
Presiune maxima de lucru (bar) 3
Putere (kw) 32
Adancime 348 mm
Greutate 37 kg
Latime 440 mm
Frecventa (hz) 50 Hz
Inaltime 720 mm
Clasa de eficienta A
Model ecoTec Plus 32CS/1-5
Tiraj centrala Fortat
Tip alimentare Gaz natural
GPL
Tip centrala termica În condensare
Grad de protectie IPX4D
Tip montaj Pe perete

Recenzii

0.0 / 0 Recenzii

Întrebări și răspunsuri

0 Întrebări