Detalii produs

Aerul poate fi sterilizat, curățat și dezinfectat în toate condițiile meteorologice și în diferite condiții, fără a afecta corpul uman sau echipamentul. Se poate distruge efectiv Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Bacillus subtilis, Candida albicans, mucegai praf etc. În plus, purificatorul de aer de tip mobil FRS-G are un efect bun de dezinfectare asupra micoplasmelor și virușilor. În timpul funcționării, praful și mirosurile sunt îndepărtate, iar fumul și alte gaze organice de evacuare sunt defalcate. Cu cât timpul de lucru al dispozitivului este mai lung, cu atât efectul bactericid, virucid, de curățare și dezinfectare este mai bun. În principiu, dispozitivele sunt ușor de instalat, utilizat și întreținut și economisesc energie în funcționare.

Proprietățile dezinfectării cu plasmă

Principiul de lucru al sterilizării aerului este plastificarea aerului. Sub influența unei tensiuni înalte puternice, aerul din generatorul de plasmă este ionizat, ceea ce duce la particule moleculare de înaltă energie. Această excitare și disocierea ulterioară creează plasmă. Membrana celulară bacteriană este grav degradată și distrusă sub acțiunea unui câmp electric. Pe de altă parte, deschide legăturile moleculare ale gazului și generează molecule monoatomice, ioni negativi de oxigen, ioni OH (hidroxil), atomi de oxigen liber, peroxid de hidrogen (H2O2) și alți radicali liberi cu capacități puternice de activare și oxidare. Particulele moleculare în starea excitată pot emite raze ultraviolete (UVC) și raze X (raze X) foarte puternice împotriva bacteriilor și virușilor. În același timp, poate, de asemenea, descompune formaldehida, benzenul, amoniacul gazos, monoxidul de carbon, gazele de ardere, TVOC și alte substanțe organice toxice cu moleculare înaltă și le poate transforma în carbon, apă cu conținut molecular scăzut, netoxic și inodor, și alte substanțe anorganice.

Proiectat pentru remedierea rapidă în spații medii și în situații cu risc ridicat de infecție, FRS-G FY-YA1000D utilizează tehnologia CRP și G-ESP combinată cu un sistem de filtrare Penta-stage pentru a oferi o soluție combinată pentru dezinfecția aerului și îndepărtarea particulelor. Unitatea de sine stătătoare poate fi transportată cu ușurință la punctul de îngrijire și se conectează la orice priză. Deoarece factorul de sterilizare al mașinii este plasma, reacția de a ucide microorganismele patogene are loc în interiorul mașinii, iar resturile microbiene micro-adsorbite sunt filtrate. Prin urmare, nu produce substanțe nocive pentru corpul uman. Sterilizarea aerului se poate realiza prin coexistența reală a omului și a mașinii!

Specificații tehnice

Brand FRS-G
Conditii de operare 10-35 grd C , 10-75% umiditate relativa
Debit aer (mc/h) 1000
Consum energie electrica 150 W
Suprafata acoperita 18.6-104.2 m2 (4 schimburi de aer pe ora)
37.2-208.3 m2 (2 schimburi de aer pe ora)
Alimentare electrica 220-240v/1Ph/50-60Hz
Greutate 31 kg
Adancime 34 cm
Lungime 45 cm
Conditii de depozitare 5 grd C-50 grd C, umiditate relativa maxima de 95%
Inaltime 82 cm
Material Carcasa metalica
Conexiune electrica Comutat cu o impamantare, stecher tip UE.
Telecomanda Da
Metoda filtrare Etapa 1: (Metal) Filtru lavabil- Placa din spate
Etapa 2: (Metal+Hartie) Filtru Inlocuibil-Placa inferioara
Etapa 3: Filtru HEPA H14
Etapa 4: Filtru cu tehnologie de oxidare fotocatalictica
Etapa 5: Filtru de carbune activ
Etapa 6: Lampi Philips UVC
Culoare Finisaj alb cu pulbere antibacteriana
Model FY-YA1000D-Pe podea, echipat cu 4 roti plus maner
Tip alimentare Monofazat
Tip produs Purificator/Sterilizator
Functie Touch screen
Nivel zgomot (db) Viteza 1=15 dB
Viteza 2=26 dB
Viteza 3=33 dB
Viteza 4=40 dB
Viteza 5=45 dB
Volumul debitului de aer ventilat Viteza 1=180 m3/h
Viteza 2=320 m3/h
Viteza 3=450 m3/h
Viteza 4=650 m3/h
Viteza 5=800 m3/h
Documentație

Recenzii

0.0 / 0 Recenzii

Întrebări și răspunsuri

0 Întrebări