SEAP

Produsele Kazan sunt disponibile pentru achiziții publice pe e-licitatie.ro/SEAP

Ce este SEAP?

Sistemul Electronic de Achiziții Publice (S.E.A.P.) este sistemul informatic de utilitate publică, accesibil prin internet la adresa www.e-licitatie.ro, utilizat in scopul efectuării de achiziții publice prin mijloace electronice.
www.e-licitatie.ro (incluzând subdomeniile sale) este site-ul oficial al Sistemului Electronic de Achiziții Publice (S.E.A.P.) operat de către Autoritatea pentru Digitalizarea României (A.D.R.).
A.D.R. în calitate de operator al sistemului electronic este persoana juridică de drept public care, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, asigură suportul tehnic în vederea atribuirii de către autoritățile contractante a contractelor de achiziție publică prin procedura electronică, stabilind în acest sens cadrul de operare specific.
Utilizarea și functionarea S.E.A.P. se realizează în conformitate cu dispozițiile legale în domeniul achizițiilor publice.
SEAP pune la dispoziția autorităților contractante posibilitatea tehnică de a achiziționa direct, prin intermediul catalogului electronic publicat în SEAP, produse, servicii sau lucrări a căror achiziționare intră sub incidenţa prevederilor art. 43 alin. (1) din HG 395/2016.
Cumpărările directe realizate în sistem au la baza cataloagele de repere definite de operatorii economici. Autoritatea contractantă poate iniția o achiziție directă prin alegerea unui produs din catalogul unui ofertant.
Autoritatea contractantă are dreptul de a achiziţiona direct produse sau servicii în cazul în care valoarea estimată a achiziției, fără TVA, este mai mică de 135.060 lei, respectiv lucrări, în cazul în care valoarea estimată a achiziţiei, fără TVA, este mai mică de 450.200 lei.
Accesarea modulului cumpărări directe se realizează după autentificarea în sistem, selectând din meniul "Cumpărări directe" opțiunea dorită: "Catalog electronic", "Achiziții inițiate din catalogul electronic", "Notificări de atribuire" sau "Valori cumpărări directe".

franciza-kazan
Achiziționați prin SEAP
Magazinul online kazan.ro vă oferă instalații termice, hidro, sanitare, climatizare și electrice.

Datele de identificare Kazan pe SEAP - la secțiunea Operatori Economici (Participanți):

Tip de Ofertant: Societate Comercială
Denumire Entitate: SC KAZINST GRUP SRL
Oraș / Județ:  Vaslui
Cod Unic de Înregistrare: RO26849469

SEAP

 

Faci achiziții pentru instituții de stat?

Având în vedere numărul mare de produse comercializate de firma noastră, doar o parte dintre acestea se regăsesc în catalogul online de pe SEAP.
Dacă reprezentați o instituție publică și doriți să achiziționați produsele Kazan, este necesar să faceți o solicitare, acestea urmând a fi adăugate în SEAP, pentru a putea fi achiziționate public din catalog.
Trimiteți solicitarea completând formularul de mai jos și colegii noștri de la departamentul licitații vă vor răspunde în cel mai scurt timp.

Prin completarea acestui formular sunt de acord cu Politica de Confidențialitate