Detalii produs

Semineul Clara alb este compus dintr-o carcasa din MDF vopsita si un focar electric incorporabil, cu efect de flacara 3D cu LED, cu imitatie de busteni, fiind conceput pentru incalzirea locuintelor rezidentiale: dormitoarelor, living-ului, holurilor, etc. Semineul ofera incalzire inteligenta (1000 W si 2000 W) cu termostat, are un efect de flacara naturala 3D, ofera o imagine realista si functioneaza pe baza de LED , asigurand imbunanatirea consumului fata de generatiile anterioare pe baza de becuri clasice. Ambianta placuta asigurata de semineu este data de posibilitatea reglarii intensitatii flacarii in 3 trepte.

Focarul electric este dotat cu termostat de inchidere, protectie la supraincalzire si poate fi actionat de la distanta cu telecomanda, el functioneaza cu doua trepte de reglare a caldurii : 1000 W si 2000 W .  Prin intermediul telecomenzii, dotata cu un display, se poate programa funtionarea incalzirii pe zilele saptamanii , cat si pe zi+ora+temperatura dorita , se poate regla intensitatea flacarii luminoase, se poate regla nivelul de incalzire la una din cele 2 trepte. Telecomanda functioneaza cu 2 baterii AAA si are o raza de actiune de maximum 5 m. Aparatul poate fi operat atât prin control de la distanţă prin telecomandă, cât şi prin comenzile manuale de pe aparat.

Caracteristici : 

  • 3 trepte de reglare a efectului de flacara
  • Grilaj pentru evacuare aer cald
  • Orificii admisie aer rece

Recomandam ca semineul sa se amplaseze la o distanță minimă de 1 metru față de orice alt  mobilier sau alt obiect combustibil. Si, de asemeni, foarte important, sa fie alimentat singur dintr-o priza cu împământare si nu prin intermediul unui prelungitor.

Specificații tehnice

Brand Italplast
Lungime 104 cm
Putere focar electric 2000 W (2 x 1000 W)
Tensiune de alimentare 220-240 V
Latime 30 cm
Inaltime 85 cm
Culoare Alb
Material MDF

Recenzii

0.0 / 0 Recenzii

Întrebări și răspunsuri

0 Întrebări