Detalii produs

Termostat Wi-Fi BeSMART - comanda de pe Mobil / Tableta / PC.
Flexibilitate in montaj si utilizare: se poate monta in orice sistem de incalzire (instalatii noi sau existente).

BeSmart este un termostat de ambient si o telecomanda pentru centrala termica, care a fost proiectat apeland la o abordare modulara de proiectare, ce permite activarea diverselor functii in functie de necesitatile utilizatorului.

BeSMART incorporeaza tehnologiile de comunicatie WIFI si RF, ca si releul pentru comanda on/off, precum si protocolul Beretta BUS. Astfel poate fi integrat in orice sistem de incalzire cu orice tip de centrala termica (sau cu orice alta centrala termica al altor producatori, folosind comanda on/off !).
Are capacitatea de a comanda pana la 8 zone ale instalatiei de incalzire, fiecare zona fiind comandata de catre propriul echipament Be SMART.
Confortul termic casnic si eficienta consumului de combustibil sunt optimizate in momentul racordarii termostatului la o centrala termica Beretta, deoarece BeSmart calculeaza automat temperatura corecta a agentului termic livrat.
Flexibilitate si usurinta in programarea regimului de 3 temperaturi (zilnic, saptamanal sau 5+2). Functia in-avans poate fi folosita pentru a anticipa un start timpuriu al instalatiei de incalzire sau un sfarsit de program.
BeSMART se va conecta la centrala termica printr-un cablu cu 2 fire, urmand sa poata fi comandat prin Internet cu ajutorul Wifi Box.

Pachetul ce se livreaza include Wifi Box, ce permite racordarea termostatului fara fir la centrala

Chiar si la instalatiile multizona existente, BeSMART este solutia cea mai simpla, universala. BeSMART dispune de o comanda cu releu pentru vana de zona (max 0,2 A la 230 V, sau max 2 A la 24 V). Nu trebuie decat sa inlocuiti termostatele vechi cu noile BeSMART si sa conectati cablurile la iesirea releului panoului BeSMART. De exemplu, in cazul in care sunt 8 zone, pe langa codul 20111876 (Panou de Comanda Confort BeSMART cu Dispozitiv WiFi), sunt necesare 7 bucati din codul 20111878 (Panou de Comanda Confort BeSMART)

Aplicatia Premium BeSMART, precum si server-ul central la care se conecteaza centrala Beretta dau posibilitate utilizatorului sa fie contactat instantaneu in caz de erori ale centralei termice.Vizitati si pagina producatorului dedicata acestui termostat:

In exclusivitate pentru Beretta solutia cea mai avansata si serviciile pe care le poti avea doar cu conexiunea USB OpenTherm.

Specificații tehnice

Brand Beretta
Lungime 135 mm
Greutate 15 kg
Baterii necesare 2 x 1.5 V AA
Grosime 28 mm
Inaltime 89 mm
Culoare Alb
Brand compatibil Ariston
Beretta
Bosch
Ferroli
Immergas
Universal
Vaillant
Viessmann
Tip alimentare Baterii
Destinat pentru Centrale termice
Suprafata de montare Perete
Conectivitate Radiofrecventa
Wi-Fi
Tip produs Termostat

Recenzii

0.0 / 0 Recenzii

Întrebări și răspunsuri

0 Întrebări