Detalii produs

Aparatul de aer condiționat Nyoko 12000 BTU SRK35ZSP-W este un produs Mitsubishi Heavy Industries creat cu scopul de a oferi clientilor un echipament modern, cu o eficienta sezoniera ridicata, care oferta confort maxim in timpul racirii sau incalzirii incaperilor. Unitatea foloseste cel mai ecologic tip de freon, R32, are un design compact (783x267x210) putand fi montata usor in spatiile inguste in care alte unitati nu ar incapea.

Nyoko 12000 BTU SRK35ZSP-W

Aparatul de aer conditionat Nyoko 12000 BTU SRK35ZSP-W este acum mai eficienta, fiind liderul pe segmentul de piata caruia i se adreseaza pentru eficienta sezoniera (SSER 7,3 si SCOP 4,4), versatila si flexibila pe parcursul instalarii avand o lungime de traseu de pana la 25 de metri si suportand o diferenta de nivel de pana la 10 metri, putand fi utilizata in orice aplicatie rezidentiala sau comerciala.
Mitsubishi Heavy Industries a conceput la acest model un sistem inovativ de acces la filtre prin partea superioara a unitatii interioare, astfel filtru poate fi detasat si curatat, fara a fi necesara deschiderea capacului frontal al unitatii interioare.
Functia de autocuratare este standard la toate produsele Mitsubishi Heavy Industries, prin aceasta functie unitatea interioara isi usuca automat tava de condens, pentru a preveni aparitia oricaror bacterii.

Telecomanda Nyoko 12000 BTU SRK35ZSP-W

Unitatea de aer conditionat Nyoko 12000 BTU SRK35ZSP-W este dotata cu o telecomanda cu infrarosu prin care puteti controla cele 18 de functii ale unitatii, cum ar fi temperatura, viteza ventilatorului, modul de incalzire sau racire. Dar si functii avansate cum ar fi setarile de economisire energie sau pornirea confort. Telecomanda are un design modern, cu butoane mari, usor de utilizat.

High Power Operation

Unitatea poate functiona continu in modul Hi Power timp de 15 minute. Acest mod ajuta la atingerea rapida a temperaturii dorite

Nyoko 12000 BTU SRK35ZSP-W – functia de auto-restart

Functia de auto-restart (in cazul intreruperilor de curent), este o functie care inregistreaza starea de functionare a aparatului exact inainte de momentul cand acesta a fost oprit de o pana de curent iar apoi reia, in mod automat, operatiile efectuate la acel moment, dupa ce curentul electric a repornit.

Modul Auto Fuzzy

Unitatea Nyoko 12000 BTU SRK35ZSP-W isi determina automat modul de operare si setarea temperaturii, regland frecventa inverterului.

Dezghetarea automata de microcip

Acest mod elimina automat gheata si ajuta la minimizarea functionarii excesive in alte moduri, protejand unitatea Nyoko 12000 BTU SRK35ZSP-W impotriva uzurii premature.

Mod auto clapeta

Indiferent de modul de functionare, unitatea Nyoko 12000 BTU SRK35ZSP-W isi selecteaza automat unghiul optim al clapetei.

Tehnologia Jet

Datorita experientei in domeniul aeronautic, Mitsubishi Heavy Industries foloseste tehnologie din aceasta industrie la modelul Nyoko 12000 BTU SRK35ZSP-W.

Specificații tehnice

Brand Mitsubishi Heavy Industries
Capacitate generala 12000 BTU
Latime unitate interna 210 mm
Suprafata acoperita 25-35 m²
Inaltime unitate interna 267 mm
Latime unitate externa 275 mm
Greutate unitate externa 28.5 kg
Coeficient randament la racire eer 3.52
Coeficient randament la incalzire cop 3.87
Coeficient randament sezonier la incalzire scop 4.40
Inaltime unitate externa 540 mm
Lungime unitate externa 645 mm
Greutate unitate interna 7 kg
Coeficient randament sezonier la racire seer 7.30
Lungime unitate interna 783 mm
Eficienta energetica incalzire A+
Eficienta energetica racire A++
Tip produs Aer conditionat
Inverter Da
Nivel presiune sonora unitate interna Incalzire (Hi/Me/Lo/Ulo) : 44 / 36 / 28
Racire (Hi/Me/Lo/Ulo) : 45 / 36 / 23
Tehnologie wi-fi Nu
Kit instalare inclus Nu
Nivel presiune sonora unitate externa Racire / incalzire : 48 / 48

Recenzii

0.0 / 0 Recenzii

Întrebări și răspunsuri

0 Întrebări